Data

19/05/2023
Caducat!

Hora

12:00 - 20:00

Veus del comerç just

El 19 de maig arriben a Barcelona dues companyes que formen part del moviment del comerç just a El Salvador i amb motiu de la seva visita hem organitzat -juntament amb Oikocredit i el programa Biblioteques sense fronteres- la següent programació:

 12 h  Intercanvi d’experiències al Grup ECOS (c/ Casp 43, bxs).

Amb Clàudia Jiménez, responsable de la CLAC del Salvador (Coordinadora Llatinoamericana de Petits Productors i Productores de Comerç Just), i Ana Maria Gutiérrez, productora de cafè i sucre de canya de la cooperativa ATAISI, del Salvador.

Ambdues parlaran de les seves línies de treball actual des de dues visions complementàries (la d’una camperola productora de cafè i una membre de la CLAC) i especialment la seva tasca per mitigar els efectes del canvi climàtic i preservar el medi ambient.

13. 30 h Espai d’intercanvi informal

Dinar a peu dret, amb productes ecològics i de comerç just oferts per Càtering Tsuru.

17 h en línia: Veus del comerç just

  • L’impacte del comerç just en la vida de les productores i les seves comunitats. Amb Clàudia Jiménez, de la CLAC del Salvador i Ana Maria Gutiérrez, de la cooperativa ATAISI del Salvador.
  • Les Finances Ètiques en el finançament del sector del Comerç Just i la promoció de la Sobirania  Alimentària. Amb David Díaz de Quijano, d’Oikocredit Catalunya.
  • Visionat del documental Os pousos do café. Una historia de amizade e comercio xusto. Produït per Solidariedade Internacional de Galicia.

 

Modera Laura Pérez, representant de LaCoordi i membre d’Alternativa3.

Cal inscripció prèvia per a les diferents activitats en aquest formulari (o per correu electrònic a catalunya@oikocredit.org). L’activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.