ACTIVITATS

MES DEL COMERÇ JUST 2024

 

ACTE CENTRAL

Dijous, 16 de maig de 2024, de 10 h a 12 h.

Biblioteca Gabriel García Márquez de Barcelona.

Carrer del Treball, 219, Sant Martí (Barcelona).

 

La Biblioteca Gabriel García Márquez serà l’escenari de l’acte central del Mes del Comerç Just 2024, que tindrà lloc el dijous 16 de maig a les 10h. L’esdeveniment, d’entrada oberta i gratuïta, comptarà amb la participació de Laura López, representant i filla dels fundadors de Manduvira, una cooperativa productora de sucre de canya orgànica al Paraguai. López conversarà amb la periodista del Diari ARA Sònia Sánchez sobre els impactes del comerç just a les productores i les seves comunitats.

AGENDA

10h: Presentació de la campanya del mes de comerç just a Catalunya. A càrrec  de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, la Diputació de Barcelona, i LaCoordi.

10.45h: L’impacte global del comerç just. Coneix el comerç just de primera mà amb l’entrevista a Laura López, productora de sucre de canya de comerç just del Paraguai, dinamitzat per la periodista Sònia Sánchez del Diari Ara.

11.30h: Pausa-cafè.

 

Et pots inscriure a l’acte a través d’aquest formulari:

ALIMENTS AMB JUSTÍCIA: CAFÈ-COL·LOQUI

Laura López, membre destacada de Manduvira, compartirà la història i els reptes d’aquesta cooperativa que ha demostrat com el comerç just pot transformar vides i entorns, posant les persones al centre de la seva feina. A més de la seva participació a l’acte central, López estarà present a diversos municipis de Catalunya per participar en col·loquis oberts amb la ciutadania.

AGENDA

  • 6 de Maig a les 19h: Biblioteca Xavier Amoros. Reus.

  • 7 de Maig a les18h: La Peixateria. Carrer de Barcelona, 50, Mataró (amb la col·laboració de la Fundació Tercer Món Mataró).

  • 8 de Maig  a les 18h: Biblioteca Municipal Josep Picola. Carrer de les Mudes, 17860 Sant Joan de les Abadesses.

  • 9 de Maig a les 18h. Biblioteca pública de Lleida. Rambla d’Aragó, 10, 25002 Lleida.

  • 13 de Maig a les 18h: A  Fem Cadena, Tàrrega.

  • 17 de Maig a les 19h. Biblioteca Marcel·lí Domingo. Carrer de la Mercè, 6, 43500 Tortosa.

  SPEAKING CORNER

  14 de Maig, de 10-14h i de 15-14h.

  Festa del Comerç Just de l’Universitat de Girona. Davant de la Biblioteca del campus Montilivi, amb la participació de Laura López.