Data

23/05/2024
Caducat!

Hora

20:15

Taller de Comerç Just – Vallirana

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, s’ha organitzat un taller adreçat al comerç, empreses i serveis de Vallirana, però també obert a entitats i ciutadania en general.
Dijous 23 de maig, a les 20.15 h, a la Sala Polivalent de la Casa Mestre.

L’objectiu del taller és explicar i donar a conèixer les eines necessàries per fomentar el comerç just des del kilòmetre 0. En aquest taller s’explicaran entre d’altres què és l’economia circular i la seva relació amb el comerç i les empreses locals, així com els principals conceptes com la reducció de residus, el reciclatge i la reutilització. També es presentaran casos d’èxit de comerços locals que han incorporat pràctiques de comerç just i economia circular i testimonis dels propietaris o responsables dels comerços sobre els reptes i beneficis d’implementar aquestes pràctiques. El comerç just demostra que existeix un altra forma de producció, comercialització i consum més equitativa, justa, transparent i responsable.

Totes aquelles persones interessades poden inscriure’s al taller a través del següent formulari: https://forms.gle/6PYRHiQ2SvXUW8pt7

El taller estarà impartit per la Cooperativa Local Watteco, que treballa sota els objectius de participació ciutadania, sobirania popular i foment de l’economia local i circular. Aquesta activitat servirà per establir les actuacions concretes que es poden prendre en l’àmbit local per fomentar aquests principis, inclosos dins l’agenda 2030, amb propostes per a la col·laboració entre comerços, institucions i comunitat per impulsar un teixit empresarial i una societat més justos.