Tarragona

Data

12/05/2023
Caducat!

Hora

10:00 - 20:00

Som comerç just i banca ètica

La Festa del comerç just i les finances ètiques se celebra el divendres 12 de maig a Tarragona, a la plaça Corsini. Aquí totes les activitats programades:

17 h Inauguració de la festa: Batucada amb el grup “Engrescats”, i a continuació Lectura del manifest a càrrec de Roser d’Oxfam Intermon

18 h Carrilló del Mercat Central A continuació contacontes “La sopa de pedres” a càrrec de Mans Unides. Un conte que ens parla del compartir, cooperar i de posar en comú el que tenim.

18:30 h Ball amb el grup “Pioneros del ritmo Tarraco”

19 h Contacontes “Princesa Daupradi” a càrrec de Fundació Vicenç Ferrer i que ens explica la història d’una princesa que no volia ser salvada per cap príncep”. En el conte veurem els valors de la igualtat de gènere, respecte, dignitat i multiculturalitat.

19:30 h Contacontes “I es va fer la llum” a càrrec d’Enginyers Sense Fronteres. Una història sobre la pobresa energètica en la infancia.

20 h Cloenda. Ball amb el grup “Tarragona swing”

Activitats permanents durant la jornada: Jocs infantils i també per a adults sobre sobirania alimentària i campanya Roba Neta per treballar les injustícies que les etiquetes de roba i calçat no ensenyen, a càrrec de SETEM;  Roll-up sobre Banca Armada: com utilitzen els bancs els nostres diners?; Exposició a càrrec de SETEM “Canvia de sabates”.Reivindiquem els drets laborals en la indústria del calçat (aquesta exposició romandrà 15 dies a partir del 13 de maig dins el recinte del Mercat); roll-up sobre Ranna Plaza. 10 anys del desastre de la fàbrica tèxtil.