Jo trio - Terrassa

Data

08 - 20/05/2023
Caducat!

Hora

8:00 - 18:00

Mes del comerç just

Aquest any 2023 el Dia Mundial del Comerç Just se celebrarà el dissabte 13 de maig. A Terrassa s’han programat un seguit d’accions per difondre un model transformador amb pràctiques comercials internacionals justes, salaris i preus dignes, sense treball infantil ni discriminació, amb igualtat de gènere i llibertat d’associació, un model productiu que té cura del medi ambient, i que és transparent i responsable en els processos de fabricació i comercialització.

Destaquem l’exposició “Cuir i Calçat a Bangladesh”, que estarà emplaçada a la a la Biblioteca Central de Terrassa del 8 al 20 de maig. Sobre aquesta temàtica podeu conèixer molt més visitant el webdoc Les vides que vestim o la web de la campanya Roba Neta. En la mateixa Biblioteca Central, a la Biblioteca del Districte 2Biblioteca del Districte 4, Biblioteca del Districte 5Biblioteca del Districte 6  hi haurà també una mostra de llibres sobre comerç just.

A més, dilluns 22 de maig a les 18 hores està programat el conta-contes Haki, per a infants a partir de 4 anys, a la Biblioteca Central de Terrassa. L’activitat anirà a càrrec de la Gisela Llimona.

Finalment, la darrera acció que es proposa és en format en línia. Es tracta de participar en alguns dels jocs interactius que trobareu a JugaJust i conèixer els impactes que tenen les decisions de les persones consumidores.

Consulta els detalls sobre l’exposició, el contacontes, els jocs o la mostra de llibres aquí.